Eikshout.nl

Massief douglas vierkant

 845,00

Beschrijving

Deze prachtige picknicktafel van massief douglas hout is niet zomaar een meubelstuk, maar een outdoor ervaring. Met een formaat van 2,00 x 2,00 meter biedt het voldoende ruimte voor een grote groep vrienden en familieleden, waardoor het perfect is voor bijeenkomsten in de buitenlucht.

Het massief douglas hout waarvan deze tafel is gemaakt, is van de hoogste kwaliteit en heeft een natuurlijke charme en duurzaamheid. De tafel is zorgvuldig met de hand vervaardigd en behandeld om bestand te zijn tegen de elementen en lang mee te gaan. Het is een investering in kwaliteit en functionaliteit die je vele jaren van plezier zal geven.

De natuurlijke houtnerf geeft deze picknicktafel een onderscheidend karakter en voegt een warme uitstraling toe aan elke buitenruimte. Het vierkante ontwerp is zowel modern als tijdloos, en het is een prachtig statement stuk dat elke tuin of terras zal verfraaien.

Of je nu een groot zomerfeest geeft of een intiem diner met vrienden en familie, deze massief douglas picknicktafel zal een unieke en gezellige sfeer creëren. Het is een geweldige manier om samen te komen en te genieten van de schoonheid van de natuur, terwijl je comfortabel zit op deze prachtige picknicktafel.

Extra informatie

Zitting/tafelblad

5 cm dik

Blad

1,20 x 1,20

Frame

12 x 12 cm

Afmetingen

2,00 x 2,00

Heb je liever direct contact?
Stel een vraag

Massief douglas vierkant

Stel een vraag

Massief douglas vierkant

Wanneer je onderstaand formulier invult ontvang je een offerte, dit is niet bindend.