Eikshout.nl

Over ons

Wij zijn Maarten en Sjoerd Eikenaar, twee broers met een passie voor hout en design. Wat begon met het maken van een picknicktafel voor de familie, is uitgegroeid tot het maken van allerlei tuinmeubelen voor zowel thuis als voor bedrijven. We zijn klein begonnen, met één garagebox, en groeiden al snel uit naar vier. Nu hebben we een super werkplek in de Marslanden in Zwolle, waar we van ontwerp tot eindproduct alles zelf doen.

Onze kracht is het meedenken met jou als klant. Door diverse wensen van klanten in het verleden werden wij hierdoor uitgedaagd. Onze producten hoeven namelijk niet standaard te zijn. Door goed overleg met particulieren of bedrijven zijn wij tot unieke inrichtingen van tuinen gekomen. Zo hebben wij een bedrijfstuin mogen inrichten voor een bedrijf in Amsterdam. Belangrijke wens van de klant was het gewicht van de producten i.v.m. langslopende voetbalsupporters na een verloren wedstrijd. Hierop hebben wij producten gemaakt met dikke balken die amper op te tillen zijn. Een ander voorbeeld was de wens van een kinderdagverblijf die verhoogde zittingen wou hebben zodat de kinderen er goed bij konden als ze aan het knutselen waren.

We zijn supertrots op wat we doen en de manier waarop we werken. Bij ons ben jij, de klant, altijd koning. We houden van duidelijke taal en zijn altijd eerlijk over wat je kunt verwachten. Met onze liefde voor het vak en voor tuinen willen we niks liever dan dat jij blij bent met het resultaat.

Stel een vraag

Wanneer je onderstaand formulier invult ontvang je een offerte, dit is niet bindend.

Stel een vraag