Eikshout.nl

Massief douglas boomstam

Vanaf  495,00

Beschrijving

Deze prachtige picknicktafel van massief douglas hout is gemaakt uit complete boomstammen. Met een formaat van 2,00 x 1,80 meter biedt hij voldoende ruimte voor een grote groep vrienden en familieleden, waardoor het perfect is voor bijeenkomsten in de buitenlucht. Daarbij is deze picknicktafel ook beschikbaar in de maten 2,50 x 1,80 meter en 3,00 x 1,80 meter, zodat nog meer mensen kunnen genieten van deze tafel.

Het massief douglas hout waarvan deze tafel is gemaakt, is van de hoogste kwaliteit en heeft een natuurlijke charme en duurzaamheid. De tafel is zorgvuldig met de hand gemaakt en behandeld om bestand te zijn tegen de elementen en lang mee te gaan. Deze picknicktafel is een investering in kwaliteit en functionaliteit waarvan je vele jaren plezier van kan beleven.

De natuurlijke boomstammen geven deze picknicktafel een mooie natuurlijke en tijdloze look. Daarom zal hij in elke tuin of op elk terras passen.

Of je nu een groot zomerfeest geeft, een barbecue met de hele familie houdt, of een intiem diner met vrienden en familie hebt, deze massief douglas picknicktafel zal een unieke en gezellige sfeer creëren. Het is een geweldige manier om samen te komen en te genieten van de schoonheid van de natuur, terwijl je comfortabel zit op deze prachtige picknicktafel.

Extra informatie

Zitting/tafelblad

5 cm dik

Blad

ca. 85 cm breed

Frame

12 x 12 cm

Afmetingen

2,00 x 1,80, 2,50 x 1,80, 3,00 x 1,80

Heb je liever direct contact?
Stel een vraag

Massief douglas boomstam

Stel een vraag

Massief douglas boomstam

Wanneer je onderstaand formulier invult ontvang je een offerte, dit is niet bindend.