Eikshout.nl

Massief douglas 12 persoons

 995,00

Beschrijving

Deze prachtige picknicktafel van massief douglas hout is gemaakt voor de hele familie. Met een formaat van 3,50 x 2,20 meter biedt hij voldoende ruimte voor een grote groep vrienden en familieleden, waardoor het perfect is voor bijeenkomsten in de buitenlucht. Je kunt met maar liefst 12 personen aan deze tafel zitten!

Het massief douglas hout waarvan deze tafel is gemaakt, is van de hoogste kwaliteit en heeft een natuurlijke charme en duurzaamheid. De tafel is zorgvuldig met de hand gemaakt en behandeld om bestand te zijn tegen de elementen en lang mee te gaan. Deze picknicktafel is een investering in kwaliteit en functionaliteit waarvan je vele jaren plezier van kan beleven.

Of je nu een groot zomerfeest geeft, een barbecue met de hele familie houdt, of een intiem diner met vrienden en familie hebt, deze massief douglas picknicktafel zal een unieke en gezellige sfeer creëren. Het is een geweldige manier om samen te komen en te genieten van de schoonheid van de natuur, terwijl je comfortabel zit op deze prachtige picknicktafel.

Extra informatie

Zitting/tafelblad

6cm dik

Blad

2,20 x 1,25

Frame

15 x 15cm

Afmetingen

3,50 x 2,20

Heb je liever direct contact?
Stel een vraag
Picknicktafel voor 12 personen

Massief douglas 12 persoons

Stel een vraag

Massief douglas 12 persoons

Wanneer je onderstaand formulier invult ontvang je een offerte, dit is niet bindend.