Eikshout.nl

Complete loungeset

 3.250,00

Beschrijving

Deze complete luxueuze loungeset gemaakt van duurzaam en robuust douglas hout omvat een hocker, een comfortabele bank en twee stijlvolle stoelen. Perfect om te genieten van de schoonheid van de natuur in je eigen achtertuin.

Deze loungeset is compleet met:

  • Een hocker, met afmetingen van 150 x 73,5 x 34 cm, biedt een ruim oppervlak om te gebruiken als tafel of extra zitplek. Gemaakt van kwalitatief 11 x 11 cm massief douglas hout, is het niet alleen duurzaam, maar voegt het ook een natuurlijke charme toe aan je buitenruimte.
  • Een loungebank, met afmetingen van 200 x 62,5 x 80 cm.
  • Twee stoelen, elk met een afmeting van 90 x 62,5 x 80 cm, bieden individuele comfortabele zitplekken.

Deze complete loungeset combineert vakmanschap met stijl en is volledig handgemaakt. Of je nu wilt ontspannen in je eentje met een goed boek of een gezellige buitenborrel wilt organiseren, deze loungeset is je ideale metgezel. De losse elementen zijn gemaakt van dik duurzaam douglas hout en een stalen onderstel, waarmee de loungeset bestand is tegen de elementen en zal hij jarenlang meegaan, ongeacht het weer.

Voeg vandaag nog deze mooie loungeset toe aan je tuin en creëer een plek waar je kunt genieten van de mooiste momenten in de buitenlucht.

Heb je liever direct contact?
Stel een vraag
loungeset met bank, stoelen en hocker

Complete loungeset

Stel een vraag

Complete loungeset

Wanneer je onderstaand formulier invult ontvang je een offerte, dit is niet bindend.