Eikshout.nl

Zakelijke projecten

Eikshout levert houten tuinmeubulair aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Hieronder zie je een impressie van een aantal uitgevoerde projecten bij verschillende bedrijven.

Adidas

Amsterdam

Nadat het buitenterras van het hoofdkantoor in Amsterdam opnieuw was aangelegd mochten wij het afmaken met verschillende buitenmeubels. Meerdere hoge en lage industriële picknicktafels hebben we geplaatst en een heerlijke lounge set erbij. Door het hogere model een perfecte hoogte om er ook zonder kussens goed op te kunnen zitten.

Kruitbosch

Zwolle

Ons eerste grote project in samenwerking met Stefstuinen. Met het tuinmeubilair in combinatie met de plantenbakken en de pergola is er een ruime maar toch gezellige buitenruimte gecreëerd.

Vastint

Amsterdam

Van leeg buitenterras naar een fijne plek om bijvoorbeeld in je pauze even te kunnen lunchen. Hier zijn naast picknicktafels in verschillende hoogtes ook loungebanken zonder rugleuning geplaatst. Voor de extra sfeer met vaste en losse plantenbakken.

Landstede

Zwolle

In opdracht van Stefstuinen hebben we hier verschillende buitenmeubels geplaatst. Hoge statafels, picknicktafels en een aantal loungebanken. Een heerlijke buitenruimte waar je je even kunt ontspannen.

Grandcafé Jan

Wergea

Dit jaar heeft Grandcafé Jan, met zijn buitenterras, de 25e plek weten te bemachtigen in de Terras top 100 van de Misset Horeca. Wat een prestatie! Wij zijn trots dat we voor dit terras meerdere picknicktafels hebben mogen leveren.

Houthavens Beheer

Amsterdam

In opdracht van Heren2 BV kregen we de vraag om een tafel te plaatsen die tegen weer maar vooral wind bestendig is. Door de harde wind op de kade adviseerden wij de 12-persoonspicknicktafel. Eenmaal op zijn plek niet meer weg te krijgen.

Stel een vraag

Wanneer je onderstaand formulier invult ontvang je een offerte, dit is niet bindend.

Stel een vraag